e-mail: Кадър: БНТ По изключително нестандартен начин протече едно от безплатните предизборни

...
e-mail: Кадър: БНТ По изключително нестандартен начин протече едно от безплатните предизборни
Коментари Харесай

Кандидат-президент пак се появи с престилка в БНТ. Нарече въпросите на водещата безсмислени, но я пита как да реши енергийната криза

e-mail: 

Кадър: Българска национална телевизия

 

По извънредно ексцентричен метод протече едно от безплатните предизборни изявленията в ефира на Българска национална телевизия. Преди минути в предаването " Още от деня " в студиото гостува издигнатият от БНО кандидат-президент Георги Георгиев. Той се появи с бяла лекарска престилка, което не му се случва за първи път в ефира на Българска национална телевизия, а от самото начало подхождаше до известна степен с подигравка към въпросите.

Водещата Надя Обретенова означи, че се е научил да си поставя микрофона по този начин, че да се покрива от престилката. " Вече имате богат ефирен опит. Кога намирате време да се срещате с гласоподавателите ", попита тя, а той отговори: " Дали вървим да обикаляме като другите с измислени рейсове ли? Не, не го вършим. Нали въпреки всичко би трябвало да се пазим, някаква пандемия върлува, мрат хора. Нямаме милиони за рейсове и за концертна активност ".

" С маска ли влязохте в Българска национална телевизия? ", попита по-късно Обретенова, а той отвърна: " Не, оня ден наш другар влезе и с противогаз. Трябва да сме доста прецизни към тези ограничения. Грижим се за здравето на хората ".

" Противогазът на вашия сътрудник не е равноценен с маската, за която аз ви запитвам в този момент. Защо не носите маска господин Георгиев, когато в Българска национална телевизия това е наложително? ", пита Обретенова. " Той влезе с противогаз, тъй като се потвърди с интернационалните и всевъзможни проучвания, че маските не оказват помощ, а в противен случай - има доказателства, че те вредят. На всичко от горната страна, в случай че желаеме да сме оптимално прецизни, е хубаво да сме с противогаз, тъй като този по този начин наименуван фиктивен вирус той влиза и през очните ябълки ", сподели Георгиев.

" Къде ви е противогаза тогава? "

" Сега съм единствено с престилката на доктор Хаус. Нося табелка, на която написа, че зеленият документ нарушава моите човешки и цивилен права. По какъв метод ли? Абсолютно по всевъзможен. Зеленият документ нарушава конституцията на България. Кацаров би трябвало да си подаде оставката ", сподели още той.

Последваха няколко въпроса на водещата, на които той не отговори съответно, а говореше по други тематики. Когато бе запитан за какво не дава отговор, Георгиев сподели: " Защото въпросите са безсмислени ".

" Аз съм публицист на публичната телевизия и задавам въпроси, тъй като съм на трудов контракт в тази телевизия ", отговори водещата, на което Георгиев отвърна с думите: " Вие ми задавате въпроси до момента в който приказвам, научете се ме да изслушвате ".

Тогава Обретенова му зададе изцяло смисления въпрос: " Как ще решите енергийната рецесия като президент ", на което той отговори: " Вие ми кажете по какъв начин ".

Малко по-късно водещата завърши гостуването му с думите " Изтекоха ви просветителските минути в ефира на Българска национална телевизия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР